fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Bauknecht BIK7 CSH8TS PT, A+,Gőz,Új DiamondClean gőzsütő(320e.helyett)

239900 Ft

Spread the love

Leírás

Spread the love

Energiahatékonysági osztály A +
15 féle fűtés
Gőz funkció
Aktív gőz – három gőzszint biztosítja az optimális eredményt
Ventilátoros sütő 51 funkcióval

Aktív Steam
Az Active Steam technológia három különböző intenzitású gőzt állít elő, és ötvözi a sütő forrólevegős funkciójával. Az ételkategóriától függően a sütőtér hőmérséklete 140 ° C és 220 ° C között van – ez garantálja a tökéletes, csodálatosan étvágygerjesztő ételeket minden alkalommal.

Diamond Clean
A Diamond Clean az exkluzív hidrolízis -tisztító program, amely csak gőzzel tisztítja a sütőt. 90 ° C-on a sima zománcbevonatnak köszönhetően a felületek sugárzóan tiszták lesznek, és az ajtóüveg is tiszta és csíkmentes. A Diamond Clean az energiatakarékos és környezetbarát megoldás, mivel a gőz tisztítószerek nélkül oldja a makacs szennyeződéseket is. Ezután csak rövid ideig törölje át nedves ruhával.

Aktív multiflow
A Bauknecht sütők új főzőtere 36 lyukkal van felszerelve a hátsó falon, hogy tökéletesen egyenletes légáram -elosztást biztosítson keringető légzónák nélkül. Ez a forrólevegős rendszer a motorral összhangban 50% -kal gyorsabban * működik, mint korábban. Az eredmény: első osztályú, egyenletes főzési teljesítmény minden szinten – és akár négy szinten egyszerre.

Az én menüm
Próbálja ki könnyedén az új ételeket – az előre beállított főzési programok nagy választékával, ízlése szerint. Az intuitív „Saját menü” kijelzőn könnyedén kiválaszthatja a kívánt főzési módot vagy ételkategóriát. Az érzékelő-alapú
technológia ezután automatikusan beállítja az ideális hőmérsékletet az adott élelmiszerkategóriához, és állandó értéken tartja a tökéletes eredmény érdekében.

SoftClose
A hangosan záródó ügyetlen ajtók ma már a múlté. Az új SoftClose mechanizmussal az ajtók lassan és csendesen záródnak. Az innovatív pántoknak és ajtócsillapítóknak köszönhetően a mozgás gyengéden felszívódik, és az ajtó csendesen és kényelmesen csúszik.

Garancia:1-év
Cím:2600 Vác, Honvéd u.1.

Facebook:Elektro Outlet Vác
Nyitvatartás:
H-P 10:00 – 16:00
Szombat 10:00 – 13:00
https://www.facebook.com/pg/elektrooutletvac/shop/

Elektro Outlet Vác


https://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=d835045f466809ce3a68b52ef4722461

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bauknecht BIK7 CSH8TS PT, A+,Gőz,Új DiamondClean gőzsütő(320e.helyett)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük