fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Bauknecht BS 4160C FT Új beépíthető indukciós kerámia főzőlap 220e.helyett

169900 Ft

Leírás

Original Gyári csomagolt termék!

LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

indukció

Intelligens és hatékony. Élvezze a teljes rugalmasságot és takarítson meg energiaköltséget egyszerre. Az innovatív indukciós technológiának köszönhetően a hő közvetlenül az edény alján keletkezik – és csak akkor, ha az edény a pályán van. A hő gyorsan szabályozható, hasonlóan a gázfőzőlapokhoz.

Flexi duó

Az új Flexi Duo főzőlapok két sűrített indukciós tekercssel vannak felszerelve, amelyek szükség esetén összekapcsolhatók. Például egy pörkölő egyenletesen melegíthető, vagy az edények mozgathatók.

gyorsító

Most a tempó be van állítva: teafőzés, tésztafőzés vagy az articsóka asztalra hozatala. Néha csak gyorsnak kell lenni. A hőfokozó funkciónak köszönhetően főzőlapja egy csapásra eléri a kívánt hőmérsékletet.

MyMenu

Személyes főzőasszisztense, akire számíthat. A Saját menü támogatja Önt bármilyen recept elkészítésében, és segít elérni a kívánt eredményt.

FlexiCook

Változtatható főzőzónák. A főzőlapok most éppúgy változtathatók, mint a kedvenc ételei. Fedezze fel a változtatható főzőzónák előnyeit a FlexiCook funkcióval: Mostantól két különböző hőmérsékletű edényt melegíthet egy zónában, két zóna összekapcsolásával extra nagy, egyenletes hőmérsékletű zónát alakíthat ki, vagy mozgathatja az edényeket a Flexizone-on belül, mivel a beállítások átvételre kerülnek, és a híd funkció ki van kapcsolva. Maximális rugalmasság a maximális főzési élményért.

olvadási szakasz

Olvadás vízfürdő nélkül. Olvassa el ételeit közvetlenül a főzőfelületen – vízfürdő nélkül. Az üvegkerámia főzőfelületek lehetővé teszik és az edény állandó, kb. 35 °C hőmérsékleten tartását teszik lehetővé.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Méretek

  • Szélesség (cm) : 57,7
  • Magasság (cm) : 5,4
  • Mélység (cm) : 50,7

részletek

  • EAN szám : 4011577857924
  • Áramellátás : elektromos
  • Elektromos főzőzónák száma : 4
  • A kezelőszervek elhelyezkedése : elöl

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bauknecht BS 4160C FT Új beépíthető indukciós kerámia főzőlap 220e.helyett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük