fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Bauknecht BS 4160C FT Új beépíthető indukciós kerámia főzőlap 220e.helyett

169900 Ft

Elfogyott

Spread the love

Leírás

Spread the love

Original Gyári csomagolt termék!

LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

indukció

Intelligens és hatékony. Élvezze a teljes rugalmasságot és takarítson meg energiaköltséget egyszerre. Az innovatív indukciós technológiának köszönhetően a hő közvetlenül az edény alján keletkezik – és csak akkor, ha az edény a pályán van. A hő gyorsan szabályozható, hasonlóan a gázfőzőlapokhoz.

Flexi duó

Az új Flexi Duo főzőlapok két sűrített indukciós tekercssel vannak felszerelve, amelyek szükség esetén összekapcsolhatók. Például egy pörkölő egyenletesen melegíthető, vagy az edények mozgathatók.

gyorsító

Most a tempó be van állítva: teafőzés, tésztafőzés vagy az articsóka asztalra hozatala. Néha csak gyorsnak kell lenni. A hőfokozó funkciónak köszönhetően főzőlapja egy csapásra eléri a kívánt hőmérsékletet.

MyMenu

Személyes főzőasszisztense, akire számíthat. A Saját menü támogatja Önt bármilyen recept elkészítésében, és segít elérni a kívánt eredményt.

FlexiCook

Változtatható főzőzónák. A főzőlapok most éppúgy változtathatók, mint a kedvenc ételei. Fedezze fel a változtatható főzőzónák előnyeit a FlexiCook funkcióval: Mostantól két különböző hőmérsékletű edényt melegíthet egy zónában, két zóna összekapcsolásával extra nagy, egyenletes hőmérsékletű zónát alakíthat ki, vagy mozgathatja az edényeket a Flexizone-on belül, mivel a beállítások átvételre kerülnek, és a híd funkció ki van kapcsolva. Maximális rugalmasság a maximális főzési élményért.

olvadási szakasz

Olvadás vízfürdő nélkül. Olvassa el ételeit közvetlenül a főzőfelületen – vízfürdő nélkül. Az üvegkerámia főzőfelületek lehetővé teszik és az edény állandó, kb. 35 °C hőmérsékleten tartását teszik lehetővé.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Méretek

  • Szélesség (cm) : 57,7
  • Magasság (cm) : 5,4
  • Mélység (cm) : 50,7

részletek

  • EAN szám : 4011577857924
  • Áramellátás : elektromos
  • Elektromos főzőzónák száma : 4
  • A kezelőszervek elhelyezkedése : elöl

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bauknecht BS 4160C FT Új beépíthető indukciós kerámia főzőlap 220e.helyett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük