fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Bauknecht Watk Sense 97S 52 N, 9kg/7kg,Gőzös mosó-szárítógép(260e.helyett)

199900 Ft

Elfogyott

Spread the love

Leírás

Spread the love

Építész
Rendkívül tartós és kopásálló dinamikus inverteres motor
Steam higiénia víruskeresővel
Steam Refesh eltávolítja a rossz szagokat
Active Care – erős a foltok ellen, gyengéd a ruhákhoz
Többszörös vízvédelem+ – extra plusz a biztonságban
A Watk Sense 97S 52 N a Bauknecht mosó-szárítógépe. Az inverteres motorral felszerelt Watk Sense 97S 52 N mosó-szárítógép teljesen kopásmentesen és alacsony hangerőn működik. A következő különlegesség jellemzi a Watk Sense 97S 52 N mosó-szárítógépet: Steamcare. A kezdési időpont előválasztásával lehetőség van a Watk Sense 97S 52 N mosó-szárítógép programját úgy beállítani, hogy például a munkából hazatérve készen álljon a ruha. A hátralévő programidő a hátralévő idő kijelzőjén látható. Így bármikor láthatja, mennyi időre van még szüksége a mosó-szárítógépnek a mosáshoz vagy szárításhoz. A beépített Multiple Water Protection+ vízvédelmi rendszerrel a Watk Sense 97S 52 N mosó-szárítógép megvédi a háztartásokat a drága vízkároktól. A legkisebb családtagok védelme érdekében gyermekbiztonsági zár található a Watk Sense 97S 52 N mosó-szárítógépen. A mosó-szárítógép méretei: 59, 5 cm x 85 cm x 60, 5 cm (Szxmxm).

Mosó-szárítógép Watk Sense 97S 52 N
Mosó-szárítógép Watk Sense 97S 52 N
Active Care Wash&Dry technológia
Active Care Wash&Dry technológia
Mosáskor a víz-mosószer keverék tisztítóereje megnő, hogy még a makacs foltokat is eltávolítsa. A szárítás során a dobban lévő maradék nedvességet mérik és a tökéletes szárítási fokra állítják be.

Következetes mosási és szárítási programok
Következetes mosási és szárítási programok
Mosás és szárítás zavaró megszakítások nélkül.
Három program közül választhat: Wash & Dry rövid mosás és szárítás kis mennyiségű ruhaneműhöz, Wash & Dry XL nagy ruhaneműkhöz és Wash & Dry Mix a napi vegyes ruhaneműkhöz.

Steam higiénia víruskeresővel
Steam higiénia víruskeresővel
eltávolítja a vírusokat és a baktériumokat. Ha az opció be van kapcsolva, a mosási és centrifugálási ciklusok között 20 percig 80 °C-os forró gőz kerül a dobba, hogy megvédje a ruhaneműt a vírusoktól és baktériumoktól.

Steam frissítés
Steam frissítés
A program mindössze 20 perc alatt felfrissíti a ruhákat mosás nélkül, így energiát és vizet takarít meg.
A gőz mélyen behatol a textíliákba, eltávolítja a kellemetlen szagokat és ellazítja a szálakat. Ez csökkenti a gyűrődéseket és megkönnyíti a vasalást.

foltok 20°
foltok 20°
Sárgabarack lekvár, csokoládépuding vagy fogkrém: az egyedülálló folt 20°C-os program javítja a mosószer hatékonyságát, és több mint 100 foltot távolít el mindössze 20°C-on mindenféle előkezelés nélkül.*
* A foltgátló 20°C-os teszteredményei alapján program (pamuton tesztelve)

Garancia:1-év

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bauknecht Watk Sense 97S 52 N, 9kg/7kg,Gőzös mosó-szárítógép(260e.helyett)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük