fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Beko BHCB63640BH 628m3/h, 3fokozat, Új kürtős elszívó(140e.helyett)

99900 Ft

Kategória:

Leírás

ORIGINAL Gyári Garanciás!

 

Típus Kürtős
Maximális elszívási teljesítmény (légkivezetésnél) 628 m3/óra
Fokozatok száma 3 fokozat
Zajszint 66 dB
Szélesség 60 cm

ürtős elszívó(

Beko BHCB63640BH

Szénszűrő A páraelszívó 2 szénszűrővel van felszerelve, ezek eltávolítják a kellemetlen szagokat és megszűrik a levegőt, anélkül, hogy szükség lenne az elszívócsatorna felszerelésére. A főzési szokásoktól függően ezeket a szűrőket rendszeresen cserélni kell.

A energiaosztály Főzzön szeretettel szeretteinek, és élvezze kedvenc ételeit. Még akkor sem kell aggódnia a villanyszámla miatt, ha hosszú ideig alacsony hőfokon kell főznie az ételeket, mert a Beko BHCA64640B az A energiaosztályba sorolt. Auto Shut Down Itt az ideje, hogy egy finom vacsora után a kanapén pihenjen. A Beko Auto Shutdown technológia biztosítja a szükséges kényelmet, egy gombnyomással beprogramozhatja a páraelszívót, hogy 15 perc múlva automatikusan kikapcsoljon. Mostantól felfrissítheti konyhája levegőjét a páraelszívóval anélkül, hogy kézzel kellene kikapcsolnia.

Mosható fém zsírszűrő A páraelszívó karbantartási költségei csökkennek a mosható és könnyen tisztítható fém zsírszűrőknek köszönhetően. Ezek a szűrők összegyűjtik a főzés során keletkező részecskéket, és így tisztán tartják a konyhát.

LED világítás A páraelszívó világítása kiegészíti a Beko páraelszívó stílusos kialakítását és megjelenését. A főzőtér fokozott fényerővel és energiahatékonysággal rendelkezik, így Ön elfelejtheti gondjait, és élvezheti a főzést.

Touch control A kezelőpanelen található elektronikus kijelző funkcionális szerepet tölt be, lehetővé teszi a sebesség beállítását, a világítás elérését vagy a szűrők tisztítási állapotára való figyelmeztetést.

Elszívó kapacitás A páraelszívó kiváló abszorpciós képességének köszönhetően minden szag, íz, gőz vagy füst gyorsan távozik, így Ön nyugodtan élvezheti kedvenc ételeit.

3 teljesítményfokozat A 3 teljesítménybeállítással a főzendő ételnek megfelelően állíthatja be az abszorpciós teljesítményt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beko BHCB63640BH 628m3/h, 3fokozat, Új kürtős elszívó(140e.helyett)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük