fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Beko WTE9744N Mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Motor ProSmart Inverter, A energiaosztály, Fehér

199900 Ft

Spread the love

Leírás

Spread the love
Beko WTE9744N Mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Motor ProSmart Inverter,  A+++ energiaosztály, Fehér
SteamCure
A SteamCure technológia segítségével megszabadulhat a gyűrődésektől. Ruhái kiváló állapotban maradnak a dob aljától felfelé emelkedő gőz használatának köszönhetően. A kiválasztott programtól függően a gőz a program elején vagy a program végén engedhető fel. Az elengedéskor a gőz megpuhítja a szennyeződést, és a tisztítás könnyebbé válik.
HomeWhiz
A HomeWhiz technológiával felszerelt Beko háztartási gépek új sorozatának köszönhetően a telefonon vagy táblagépen keresztül minden háztartási készüléket megfigyelhet és kezelhet Bluetooth-on.
ProSmart Inverter Motor
ProSmart Inverter Motor Technológiával nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot lehet elérni úgy, hogy kevesebb energiát fogyasztanak, megnövelve a gép élettartamát. Az egyedülálló, szabadalmaztatott asszimmetrikus terhelés felderítése és a különböző mosási mozgások kombinációja szuper mosási élményt szolgáltat.
AddGarment
A Beko Add Garment speciális funkciónak köszönhetően hozzáadhatja az kifelejtett ruhadarabota, a kiválasztott mosási ciklus első percében. Ha a vízszint nem éri el az alsó ajtókeretet, akkor kiválaszthatja a szünet gombot, hozzáadhatja az kifelejtett ruhákat, és a mosási ciklus folytatásához nyomja meg a ruhanemű hozzáadása gombot.
Durable heater
A Beko mosógépek nikkelezett ellenállással vannak ellátva, amely nagyobb védelmet nyújt a korrózióval szemben: 40% -kal kevesebb mészkő lerakódást eredményezhet, megnövelve az élettartamot.
AquaWave®
A ruhák hullámszerű mozgatása a dobban a gyengédebb kezelésért

A mosás megterhelheti a ruháit. Ezt küszöbölik ki az AquaWave® rendszer hajlított ajtóüvege és speciális kialakítású lapátjai, amik a dobban hullámszerű mozgásra késztetve gyengédebben kezelik a ruhákat és a mosási teljesítményt is javítják.
Woolmark® ruházat-gondozási program
Speciális program géppel mosható gyapjúszövetekhez

A gyapjúszövetek kézi mosása manapság már nem jellemző. Ma már itt van nekünk a Woolmark® ruházat gondozás, ami a dobmozgást szabályozva gyengéden mossa ki a géppel mosható gyapjúszövetet. Nem kell aggódnia, hogy az értékes gyapjú összemegy vagy megsérül a mosógépben.
SteamCure
A SteamCure technológia segítségével megszabadulhat a gyűrődésektől. Ruhái kiváló állapotban maradnak a dob aljától felfelé emelkedő gőz használatának köszönhetően.
Ingek
Ez a speciális ing program kevesebb és finomabb mozgást végez, míg a hőmérséklet maximum 40 ° C-ra van beállítva, hogy megakadályozza az ingek sérülését
StainExpert
A StainExpert program akár 24 féle foltot is eltávolíthat A programnak számos olyan lehetősége van, amelyek magában foglalja az időtartamot vagy a speciális mozgást mosás közben (áztatás, mosás, öblítés stb.)

 

Részletek

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Beépítés típusa Standard
Mosógép típusa Standard
Keskeny Nem
Megtöltés típusa Elöltöltős
Család mérete 4 tag
Töltet kapacítás 9 kg
Centrifugálási sebesség 1400 fordulat/perc
Centrifuga zajszint 72 dB
Ajtónyitás iránya Bal
Vezérlőpanel típusa Mechanikus
Szín Fehér

MÉRETEK

Mélység 64 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 84 cm
Súly 75 kg

HATÉKONYSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY

Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint A energiaosztály
Centrifugálási hatékonyság B
Energiafogyasztás / 100 mosás 49 kWh

FUNKCIÓK ÉS BIZTONSÁG

Tulajdonság Gyerekzár DrumClean Prewash AntiCrease Extra Öblítés A hátralévő mosási idő megjelenítése
Biztonsági funkciók Gyerekzár Elektronikus egyensúly szabályozó rendszer
Technológia Aquatech ProSmart Inverter Motor Aquawave AquaFusion Silent Tech Kiegyenlítő melegítő SteamCure AddXtra

PROGRAMOK ÉS OPCIÓK

Mosási programok Pamut Szintetikus Automata Program Öblítés Ingek Duvet/Down Wear Outdoor/Sports CoolClean Woollens/HandWash Dark Care/Jeans Spin + Drain StainExpert Gentlecare Eco 40-60 Xpress/Super Xpress Hygiene+ SteamCure
Mosási programok száma 16
ECO program időtartama 3 h 48 min

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Beko WTE9744N Mosógép, 9 kg, 1400 ford/perc, AquaTech™ SteamCure™, ADDGarment, Motor ProSmart Inverter, A energiaosztály, Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük