fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

BOSCH Inverteres NoFrost fagyasztó, A++,366L.( Gyári garancia!Csomagolt!)

339900 Ft

Kategóriák: ,
Spread the love

Leírás

Spread the love

ORIGINAL Gyári garanciás termék!(Csomagolt)

Kialakítás Szabadonálló
Típus Fagyasztószekrény
Űrtartalom
Nettó űrtartalom 366 l
Energia
Éves energiafogyasztás 278 kWh/év
Energiaosztály (A-G) Termékinformációs adatlap
Energiaosztály (2021-ig) A++
Fagyasztási teljesítmény 22 kg/nap
Méretek
Szélesség 70 cm
Magasság 191 cm
Mélység 78 cm
Tömeg 93 kg
További tulajdonságok
No Frost Igen
Visszamelegedési idő 25 óra
Gyors fagyasztás funkció Van
Fagyasztó rekeszek száma 8
Kijelző Nincs
Megfordítható ajtónyitás Van
Zajszint 39 dB
Gyártó: Bosch

Leírás:

FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet.
Az optimális tárolási körülményeknek köszönhetően, élelmiszere megőrzi ideális állagát; a jégkrém például sem túl lágy sem túl kemény. A hűtőszekrény belsejében lévő állandó hőmérséklet döntő tényezője a nagyobb mértékű frissesség és tartósabb aroma elnyerésének. A FreshSense szenzorok folyamatosan figyelik és vezérlik a környezeti, a hűtőtéri és a fagyasztótéri hőmérsékletet. Az eredmény a hűtőszekrényen belüli állandó, a külső hőmérséklettől független hőmérséklet.

Megóvja a fagyasztott ételt a kiolvadástól.
Amikor új ételt tesz a mélyhűtőbe, annak belső hőmérséklete emelkedik. Ennek következtében a többi étel kiolvadhat, vagy elvesztheti ízét. A szuperfagyasztás funkció gondoskodik az újonnan behelyezett étel gyors fagyasztásáról, és így megakadályozza, hogy a mélyhűtőben lévő többi étel kiolvadjon. Az automatikus fagyasztó funkcióval rendelkező készülékek a kívánt hőmérséklet elérésekor visszatérnek a normál beállításokhoz, hogy elkerüljék az energiapazarlást. Ennek köszönhetően a fagyasztott étel megőrzi ízét, még akkor is, ha további ételek kerülnek a mélyhűtőbe.

A hűtő, amely önállóan szabályozza magát.
A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a hűtőben és a fagyasztóban tárolt étel ízét és tartósságát. A ventilátorral kiegészített MultiAirflow rendszer óvatosan és egyenletesen keringteti a hideg levegőt a különböző szinteken. Ennek köszönhetően a hőmérséklet ingadozása minimális, és a hűtési idők rövidebbek – így az étel hosszabb időn át megőrzi minőségét. Élvezze a folyamatos frissességet!

Nincs többé leolvasztás!
A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Rengeteg hely az XXL méretű fagyasztott élelmiszerek számára a BigBox fagyasztófiókban.
Extra magasságú fagyasztófiók a mélyhűtő dobozok vagy nagyméretű fagyasztott ételek, például torta vagy pizzák praktikus tárolására. Mindegy, hogy Önnek egy gyerek születésnapi partijáról kell gondoskodnia vagy egy esküvői tortát kell lefagyasztania – a BigBox fagyasztófiókban elegendő helyet talál a nagyméretű, mélyhűtött élelmiszerek számára.

Riasztás
Hang- és/vagy fényjelzés a rendesen be nem csukott ajtó vagy más meghibásodás esetén.

Teljes rugalmasság a fagyasztóban.
A biztonsági üvegpolcok eltávolításával még nagyobb tereket hozhat létre, ahol így többszintes tortákat vagy akár egész pulykát is tárolhat. A nagyobb méretű ételek (pl. családi méretű pizza) a fiókok eltávolításával gond nélkül az üvegfelületekre helyezhetőek.

Hideg akkumulátor
Áramkimaradás esetén a hűtőlemezt az akkumulátor szabadon engedi, hogy a hűvös levegő felszabaduljon a tartály hőmérsékletének fenntartása érdekében

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BOSCH Inverteres NoFrost fagyasztó, A++,366L.( Gyári garancia!Csomagolt!)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük