fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Bosch WAN24063BY Mosógép, 8 kg, 1200 rpm, EcoSilence Drive, C energiaosztály, 60 cm, Fehér

199900 Ft

Leírás

Original csomagolt termék!

Bosch WAN24063BY

Erős, tartós, csendes és hatékony.

A lakásban hallható hangok gyakran meghatározzák hangulatunkat. Főként akkor, ha csendes és békés családi vacsorára készülünk. A Bosch EcoSilence hajtása annyira csendes, hogy olykor még meg is feledkezhet arról, hogy a mosógép működésben van. A készülékben egy szénkefe nélküli, energiahatékony motor működik, amely optimális szintre csökkenti a súrlódás hangját, csendes üzemű és különösen hosszú élettartammal bír.

 

Tökéletes tisztaság akár 65%-kal rövidebb idő alatt.

A SpeedPerfect egy speciális funkció, amelyet az idő szempontjából fontos helyzetekre fejlesztettek ki. A SpeedPerfect segítségével akár 65% -kal * csökkentheti a mosási időt anélkül, hogy az eredmények változnának. A legtöbb programmal használható, például, ha a Mix mosási programot a SpeedPerfect-el kombinálva választja, akkor akár 4 kg ruhát moshat ki gyorsan és tökéletesen. (* Az Easy Care Program 40 ° C és az Easy Care Program 40 ° C időtartamának különbsége a SpeedPerfect opcióval kombinálva.)

 

Hatékony tisztítás és hatékony energiafogyasztás – egyszerre.

A legtöbb mosógép megfelelően gondoskodik a ruhákról, de csak néhányuk tervezésekor ügyeltek a kedvező energiafogyasztásra. Az ActiveWater funkcióval biztosítható, hogy a készülék pontosan az adott ruhamennyiséghez szükséges áram- és vizmennyiséget használja fel. Egyetlen gombnyomással tökéletes eredményt és nyugalmat érhet el – minden mosásnál.

 

A végtelenül csendes mosógép.

Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

FUNKCIÓK ÉS BIZTONSÁG

Tulajdonság Hangjelzés Reload Indításkésleltetés Szünet Speed Perfect
Biztonsági funkciók Gyerekzár Túlhabzás figyelés Elektronikus egyensúly szabályozó rendszer Flood protection
Technológia AntiVibration Design ActiveWater™Plus EcoSilence Drive

PROGRAMOK ÉS OPCIÓK

Mosási programok Kézi mosás program Pamut Vékony Ingek Öblítés Szintetikus Sportruházat Gyapjú Plus Leeresztés / centrifuga Dobtisztítás Sötét ruha Extra öblítés Selyem 30 Szupergyors 30 ‘/ 15’ Vario Speed
Gyorsmosás hossza 15 min 30 min
ECO program időtartama 3 h 29 min

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bosch WAN24063BY Mosógép, 8 kg, 1200 rpm, EcoSilence Drive, C energiaosztály, 60 cm, Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük