fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Candy RPE H9A2TRE-S Hőszivattyús Szárítógép, 9kg, 15+1 program, WiFi, A++ energiaosztály, Fehér

159900 Ft

Kategória:
Spread the love

Leírás

Spread the love
Candy RPE H9A2TRE-S Szárítógép

 

A Candy RapidÓ a valaha volt leggyorsabb és legkényelmesebb szárítógép, amely a mindennapos szárítást egyszerűvé, és olyan okossá teszi, mint még soha. A legteljesebb 7 gyors szárítóciklussal rendelkezik, kevesebb mint 90 perc alatt.

KÉNYELEM 

A Candy Rapid’O úgy lett kialakítva, hogy minimalizálja a be- és kipakoláshoz szükséges erőfeszítéseket a piacon található nagyobb és magasabb betöltő nyílásnak és a forradalmi Touch Console felületnek köszönhetően.

 

TÖBB MINT 20 EXTRA PROGRAM 

A hOn applikáció segítségével okostelefonjával kapcsolódhat a szárítógéphez, és használhatja a Smart Touch kínálta lehetőségeket. Több mint 20 további szárítási ciklust tölthet le és indíthat el.

EASY CASE 

 

https://prod-cdn-candy-hoover.haier.stormreply.com/candy/static/custom/products/families-and-triples/11_1727.jpg

 

Az ajtóba helyezett tartály egyedülálló ergonomikus alakjának, az új fogantyúnak és a praktikus kiöntőnek köszönhetően rendkívül könnyű és kényelmes a kondenz vizet kiüríteni. Az Easy Case tartály lehetővé teszi a víz újrafelhasználását is, például vasalásához.

NINCSENEK HATÁROK 

Lehetővé teszi a szárító és a mosógép vagy egyéb készülékek egyidejű használatát, az áramkör túlterhelésének veszélye nélkül.

 

ITT A MEGTAKARÍTÁS IDEJE 

https://prod-cdn-candy-hoover.haier.stormreply.com/candy/static/custom/products/families-and-triples/11_1726.jpg

 

A Candy törődik a környezettel is – energiapazarlás nélkül és ruháinak optimális védelme mellett akár egy kis ruhadarabot is száríthat, 1 kg-tól a maximális töltetig. A Candy a tökéletes megoldást találta ki Önnek: akár 70% -os energiamegtakarítást, és persze idő- és pénzmegtakarítást tesz lehetővé speciális súlyérzékelővel, amely a kívánt szárazsági fok elérésekor automatikusan leállítja a ciklust.

ÖN HELYETT IS EMLÉKSZIK 

https://prod-cdn-candy-hoover.haier.stormreply.com/candy/static/custom/products/families-and-triples/11_1731.jpg

 

Nem kell emlékeznie a kedvenc ciklusára: mentse el magának az ÚJ KEDVENC (NEW FAVORITE) funkcióval. A megfelelő program a következő szárításkor is elérhető lesz.

GYORSPROGRAMOK 

https://prod-cdn-candy-hoover.haier.stormreply.com/candy/static/custom/products/families-and-triples/11_5091.jpg

A Candy a gyorsprogramok teljes sorozatát kínálja, 30 és 90 perc között, a mindennapi szárítási igények kielégítésére. Sokoldalú, gyors és megbízható szárítógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

VÁLASSZA KI A LEGMEGFELELŐBB IDŐPONTOT A RUHÁK SZÁRÍTÁSÁRA. 

Az új Candy szárítógép egyszerűbbé teszi a napjait – ennek érdekében a szárítási ciklusokat az Ön preferenciáitól függően, akár 24 óráig késleltetheti. Ezzel a beállítással akár éjszaka is elindíthatja a ciklust, előnyben részesítve az éjszakai áramot és ezáltal az alacsonyabb fogyasztást, vagy például akkorra időzítheti, amíg Ön a munkahelyén van, hogy az összes ruhadarabja megszáradjon, mire hazaér.

 

GYEREKJÁTÉK A VASALÁS 

Csökkentse a vasalási időt akár a felére a Super Easy Iron funkciónak köszönhetően. Az intelligens rendszer érzékeli a megfelelő nedvességszintet, és a speciális váltakozó dobmozgás csökkenti a gyűrődéseket és a ruhák összegabalyodását.

CSINÁLJA OKOSABBAN

 

https://prod-cdn-candy-hoover.haier.stormreply.com/candy/static/custom/products/families-and-triples/11_5090.jpg

 

A WiFi-csatlakozás és a hOn alkalmazás sokféle intelligens funkciót kínál, mint például a távvezérlés, szárítási tippek, statisztikák és hibaellenőrzések.

BESZÉLJEN A SZÁRÍTÓGÉPÉHEZ 

Hogyan szárítsa a kedvenc farmerét? Kérdezze meg a szárítógépet – okostelefonja vagy digitális asszisztense és a Candy applikáció segítségével beszélhet a készülékéhez, és az válaszolni is fog.

JÓ KEZEKBEN A GYAPJÚ 

 

https://prod-cdn-candy-hoover.haier.stormreply.com/candy/static/custom/products/families-and-triples/11_1729.jpg

 

Új szárítógépe tudja kezelni a gyapjúból készült ruhadarabokat is, hőmérséklet-szabályozással és speciális dobmozgással. Ez azt jelenti, hogy nem kell tartania a legkényesebb tárgyainak megrongálódásától: egyszerűen állítsa be a Woolmark által jóváhagyott gyapjúprogramot, és a szárító megakadályozza a bolyhosodást azáltal, hogy korlátozza a ruhák közötti súrlódást és gondosan szabályozza a hőmérsékletet.

Garancia:1-év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Candy RPE H9A2TRE-S Hőszivattyús Szárítógép, 9kg, 15+1 program, WiFi, A++ energiaosztály, Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük