fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Gorenje DNE82/GN Hőszivattyús száritógép, A++ energiaosztály, 8 kg kapacitás, LED kijelző, Fehér

189900 Ft

Kategória:
Spread the love

Leírás

Spread the love
Gorenje DNE82/GN Hőszivattyús száritógép, A++ energiaosztály, 8 kg kapacitás, LED kijelző, Fehér
NatureDry

Most már biztonságosan száríthatja a legérzékenyebb ruhákat is, minden kockázat nélkül.

A legjobb módja a szennyes szárításának természetesen a tiszta természetben, a friss levegőn történő szárítás, és mi létrehoztunk egy programot, amely pontosan ezt imitálja. A különleges technológia a hőmérsékletet kiegészítő érzékelővel lehetővé teszi mindenféle szennyes szárítását, még a kényes és sportruházatot is.

Fast89′

Jó szárítási eredmény mindössze 89′ alatt. Gyorsabb, mint valaha.

Állandóan rohan, és nincs ideje semmire? A Gorenje szárítógép Fast 89′ funkcióját pontosan erre a célra tervezték. Ez a program jelentősen lecsökkenti a szárítási időt, méghozzá szapora 89 percre. Ez a Gorenje szárító lehetővé teszi a tökéletes szárítás stresszmentes élményét, miközben időt takarít meg.

Egyszerű kezelőfelület

Három lépés és készen is áll

TwinAir

Hatékony szárítás még a legnagyobb szennyestömegeknél is

A szabadalmaztatott kétirányú légbefúvó rendszernek köszönhetően még a legnagyobb szennyesdarabok is puhák, egyenletesen megszáradnak és kevésbé gyűrődnek, egyenesen a szárítóból.

SportProgramme

Sportruházat viseletre készen

Az érzékeny sportruházat és más csúcstechnológiás szövetek különleges kezelést igényelnek. Ezért ezt a programot kifejezetten olyan ruhadarabok szárítására fejlesztették ki, amelyeket normál esetben nem lehetne szárítógépben szárítani.

HeatPump

Gazdaságos és kíméletes

A hőszivattyús szárítók nagy energiahatékonysággal büszkélkedhetnek, ami nagy megtakarítást tesz lehetővé, és emellett kíméletesebben szárítanak, mint a hagyományos szárítórendszerek. A hőszivattyús szárítóban a hőmérséklet 50 °C körül alakul, ami szinte minden ruhadarab szárítását lehetővé teszi, miközben megakadályozza a túlszárítást és a zsugorodást.

Ágynemű

Tökéletesen szárított, csavarodás nélkül

A nagy lepedők és más nagyméretű ágyneműk szárítása a szárítóban nagy csavart csomót eredményezhet a szárítóban.

Baby

Különleges gondoskodás a babaruhákról

Előfordul, hogy a pici babaruhák még a szárítási ciklus végén is kissé nedvesek maradnak.

SmartDelay

A megfelelő időben szárítva

Programozza be előre a szárítási folyamat kezdetét, és hagyja, hogy a szárító akkor dolgozzon, amikor az a legmegfelelőbb, például amikor olcsóbb az áram.

SleekDoor

Tökéletes bejárat

Az egyetlen darab műanyagból, csavarok nélkül készült nagyméretű ajtó biztosítja a stabilitást, megakadályozza a bosszantó nyikorgást vagy nyikorgást.

AutoDrain

Soha többé ne ürítse ki a kondenzátumtartályt

Az AutoDrain tömlővel ellátott kondenzvízszárító csatlakoztatható a vízvezetékrendszerhez, így megkímélheti Önt a kondenzvíz-tartály kézi ürítésétől.

ChildLock

Biztonság kíváncsi gyerekek számára

SensorDrying

Érzékelő technológia a hatékony működésért

Az intelligens érzékelő technológia automatikusan szabályozza a szárítási folyamatot a kiválasztott program, a szennyes típusa és a kívánt szárítási szint szerint. Az érzékelők leállítják a szárítást, amikor a ruhák elérik az adott szintet, így nem szárítja túl őket.

AirRefresh

Gyors felfrissülés a ruhák számára

Speciális frissítőprogram ruháid felfrissítéséhez sportolás vagy vacsora után. A friss levegő segít eltávolítani a szagokat, az étel- és cigarettaszagokat. Ruhái 30 perc múlva viselhetőek és majdnem olyan frissek, mintha csak kimosták volna őket.

AntiCrease funkció

Az Anti-Crease rendszer csökkenti a szárítás során fellépő gyűrődést; így kevesebb vasalásra van szükség.

A Gorenje szárítógépek Anti-Crease rendszerrel rendelkeznek, amelyet a gyűrődések csökkentésére terveztek. A szárítási művelet és a speciális 3D bordakialakítás megakadályozza, hogy a ruhadarabok összegubancolódjanak vagy összecsomósodjanak, ami jobb szárítási hatékonyságot eredményez.

Párna

Tiszta és bolyhos

Ezzel a programmal könnyedén megszáríthatja otthon a pehelykabátokat, takarókat és párnákat, így időt és pénzt takaríthat meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gorenje DNE82/GN Hőszivattyús száritógép, A++ energiaosztály, 8 kg kapacitás, LED kijelző, Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük