fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Miele TWF640WP HU LW ECO hőszivattyús szárítógép, 8kg, A+++ energiaosztály, fehér

369900 Ft

Kategória:
Spread the love
  
  
   

Leírás

Spread the love
  
  
   

Original termék!

Miele TWF 640 WP

Kijelző Van
Kivitel Elöltöltős
Zajszint 66 dB
Típus Hőszivattyús
Energiaosztály (A+++ – E) A+++
Éves energiafogyasztás 177 kWh/év
Kapacitás 8 kg
Energiafogyasztás 1.44 kWh/ciklus
Késleltetett indítás Van

Méretek

Szélesség 59.6 cm
Magasság 85 cm
Mélység 64.3 cm

PROGRAMOK ÉS FUNKCIÓK

Tulajdonság Hátralevő idő mutató Dob megvilágítása Késleltetett indítás Gyűrődésvédelem
Szárítási program Pamut Expressz Farmer Ingek Pamut ECO Vasaláskönnyítő Ágynemű Finom
Technológiák EcoDry FragranceDos EcoSpeed

Gyártó: Miele

Modell: TWF 640 WPLeírás:

Minimális nedvességveszteség – száraz környezet
A tömítettség fontos minőségi kritérium a szárítógépekkel szemben. Minél kevesebb nedves meleg szárító levegő szivárog el a készülékből, annál magasabb lesz a kondenzációs hatásfok. Zárt terekben a gépből távozó nedvesség rendkívül kellemetlen lehet: A falakon lecsapódó víz penészképződést okozhat, és ronthatja az épület állagát. A Miele szárítógépei tökéletesen tömítettek, és ezzel elérik a legmagasabb kondenzációs hatékonysági osztályt.

Takarékosság, a szárító teljes élettartama alatt
A Miele EcoDry technológia garantálja a tartósan alacsony energiafogyasztást és szárítási időt. A szabadalmaztatott Miele szűrőrendszer és a karbantartásmentes hőcserélő együttese ellen a szövetszálaknak semmi esélyük, nem tudják eldugítani a hőcserélőt, hogy folyamatosan csökkentsék a teljesítményt.

Takarékos és környezetbarát szárítás
A szárítógépek ennyire környezetbarátak lehetnek: minden Miele hőszivattyús szárító legalább az A++ energiahatékonysági osztályba sorolható, a legjobbak pedig akár 10%-kal is takarékosabbak, mint az A+++ energiahatékonysági osztály határértéke (24). Ez jó a pénztárcának és ez önnek azt jelenti: szárítás, tiszta lelkiismerettel.

Részletekbe menően biztonságos
A Miele hőszivattyús szárítógépekben a hőcserélő védelméről egy hatékony szűrőrendszer gondoskodik, amely nem igényel tisztítást. Így garantált, hogy az energiafogyasztás folyamatosan alacsony marad a készülék teljes élettartama alatt.

Könnyen hozzáférhető
Az intelligens Miele szálszűrővel végleg eltűnnek a makacs szöszök. A szálszűrő emellett rendkívül kényelmes is: Ha a szöveges kijelzőn megjelenik a „Levegőutak tisztítása” üzenet, a Miele szálszűrőt egyszerűen előrefelé kiveheti. A rendkívül sima szűrőfelület kivételesen egyszerűvé teszi a tisztítást. A szálszűrő és a textíliák mindig szigorúan elkülönülnek – a garantáltan szöszmentes mosásért.

Nagy és kicsi textíliák rugalmas utántöltése
Mindegy, hogy farmer, blúz vagy csak egy zokni: az AddLoad funkcióval a kifelejtett szennyest a program indulása után is rugalmasan hozzáadhatja csaknem a program végéig. A kezelés egyszerű: nyomja meg a „Start/Ruha utántöltése“ gombot, és a program leáll.

Ütemezett textilápolás
A késleltetett indítással tetszés szerint meghatározható, hogy mikor induljon a következő szárítási program. Ez különösen akkor előnyös, ha éjszakai áramot kíván használni, vagy ha a programnak közvetlenül egy adott időpont előtt kell befejeződnie, pl. mire hazaér a munkából. Egy adott program indítását akár 24 órával korábban beprogramozhatja. Ráadásul azt is megtudhatja a kijelzőről, hogy mikor fog befejeződni az aktuális program.

Automatikus fellazítás
Ha a textíliáit nem tudja kivenni közvetlenül a program befejeződése után, a gyűrődésvédelem rendszeres időközönként átforgatja a ruhákat, hogy azok ne gyűrődjenek.

Első osztályú felületek
A Miele az egyetlen elektromos háztartási gépgyártó, amely zománcozza minden mosógép, szárítógép és mosó-szárítógép elülső felületét. A kiváló minőségű zománc ellenáll a karcoknak, a korróziónak, a savaknak és a lúgoknak, könnyen tisztítható és megtartja a színét.

 
 
   
 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Miele TWF640WP HU LW ECO hőszivattyús szárítógép, 8kg, A+++ energiaosztály, fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük