fbpx
Háztartásigép Diszkont Vác
Akció!

Samsung WD10T654DBH/S6 Direct Drive mosó-szárítógép, 10.5kg mosás, 6kg szárítás, 1400 fordulat/perc, A energiaosztály, fehér

Original price was: 310000 Ft.Current price is: 249900 Ft.

Spread the love

Leírás

Spread the love

Hatékonyan Aktív Habbal

Eco Bubble™

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is az Eco Bubble™ technológiával. A mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és eltávolítja a szennyeződéseket, miközben energiát takarít meg, és védi a ruhák színét és anyagát

Intelligens mosás

Mesterséges Intelligencia

Mosd a ruháidat könnyen és hatékonyan az erős Mesterséges Intelligencia segítségével.

Menet közben is hozzáadhatsz

Add Wash™

Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash™ ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert*, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.**Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél.

Fertőtleníts a levegővel!

Száraz Tisztítás technológia

A ruhák víz és mosószer nélkül is higiénikusan frissek lehetnek. Az Száraz Tisztítás technológia szagtalanítja és fertőtleníti a ruhaneműket, így mindig frissen fognak illatozni. A kellemetlen szagok és a baktériumok 99.9%* eltávolításához pedig mindössze forró levegőre van szükség. Nem igényelnek forrázást, illetve drága és potenciálisan károsító hatású vegyszereket.

Moss 59 perc alatt!

Szuper gyors funkció (59 perc)

Csökkentsd a mosás idejét és legyenek a ruháid teljesen tiszták! Használd a Szuper gyors funkciót és moss 59 perc alatt!* Az Eco Bubble™ technológia biztosítja az erőteljes tisztítást, míg a Gyors Vízsugár funkció csökkenti az öblítés idejét. És növeli a a centrifuga sebességét, így gyorsabban száradnak a ruháid.

Higiénikus tisztaság

Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

Tartsd frissen a mosógépet!

Dobtisztítás+

Tartsd a mosógép ajtaját és belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás+ funkció eltávolítja a dob belsejéből a piszkot és kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át, drága mosószerek nélkül. Egy erőteljes vízsugár és a gyors centrifugálás még az ajtó tömítéséből is eltűnteti a szennyeződéseket. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

Eltűnteti a lerakódásokat

Tisztán maradó adagoló

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. A Tisztán maradó adagoló rekesz a különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

Intenzív tisztítás

Habos Áztatás

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

Részletek

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Beépítés típusa Standard
Mosógép típusa Szárítóval
Megtöltés típusa Elöltöltős
Töltet kapacítás 10.5 kg
Centrifugálási sebesség 1400 fordulat/perc
Tartály anyaga Rozsdamentes acél
Ajtónyitás iránya Bal
Vezérlőpanel típusa Mechanikus Érintőképernyős
Szín Fehér

MÉRETEK

Súly 82 kg

HATÉKONYSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY

Energiafogyasztás – Alapprogram 8.5 kWh
Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint A energiaosztály
Centrifugálási hatékonyság A

SZÁRÍTÁS

Szárítási kapacitás 6 kg
Szárítási zajszint 62 dB

FUNKCIÓK ÉS BIZTONSÁG

Tulajdonság Gyerekzár
Biztonsági funkciók Gyerekzár
Technológia SmartThings App Támogatás

PROGRAMOK ÉS OPCIÓK

Gyorsmosás hossza 15 min

Garancia:1-év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samsung WD10T654DBH/S6 Direct Drive mosó-szárítógép, 10.5kg mosás, 6kg szárítás, 1400 fordulat/perc, A energiaosztály, fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük