fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Samsung WD70TA046BE/LE mosó-szárítógép, 7kg mosás, 4kg szárítás, 1400 fordulat/perc, D energiaosztály, fehér

209900 Ft

Leírás

Original csomagolt termék gyári garanciával!

Samsung WD70TA046BE/LE mosó-szárítógép, 7kg mosás, 4kg szárítás, 1400 fordulat/perc, fehér

 

Hatékonyan Aktív Habbal

Eco Bubble™

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is az Eco Bubble™ technológiával. A mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és eltávolítja a szennyeződéseket, miközben energiát takarít meg, és védi a ruhák színét és anyagát**.

Hatékonyan Aktív Habbal

Fertőtleníts a levegővel!

Száraz Tisztítás funkció

 

Az Air Wash technológia víz és mosószer nélkül fertőtleníti és eltávolítja a szagokat a ruháiból. A rendkívül forró levegő megszünteti a kellemetlen szagokat, valamint a baktériumok 99,9% -át * anélkül, hogy ruhákat forralna, vagy drága vegyszereket használna, amelyek károsíthatják a gépet vagy a szöveteket.

Légtisztítás

Higiénikus tisztaság

Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

Higiénikus tisztaság

Tartós teljesítmény

Digitális Inverter Technológia

A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós** – 10 év garanciával megtámogatva.

Tartós teljesítmény

*Általánosságban a zajszint csökkenése a mosás alatt 5dBA és a szárítás alatt 3dBA. Az adatok az Energiahatákonysági címkék alapján lettek megállapítva, összehasonlítva az F500 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF80F5E5P4W modelt Digitális Inverter Motorral és a Vistula 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF1804WPC modelt hagyományos motorral. **A német Association for Electrical, Electronic & Information Technologies (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) 23 év tartóssági tanusítvánnyal jutalmazta. A valós tartósság a használat körülményeitől függően eltérhet.

 

Higiénikusan tiszta belül is

Dobtisztítás

Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, rezegtetést és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

Higiénikusan tiszta belül is

*Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a mosógép belsejéből. Az Intertek által a Dobtisztítás ciklusán végzett teszt alapján.** Minden 40 ciklus után küld értesítést.

Eltűnteti a lerakódásokat

Tisztán maradó adagoló

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

Eltűnteti a lerakódásokat

Intenzív tisztítás

Habos Áztatás

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

Intenzív tisztítás

FUNKCIÓK ÉS BIZTONSÁG

Tulajdonság Késleltetett befejezés Dobtisztítás Tisztán maradó adagoló Száraz tisztítás
Biztonsági funkciók Gyerekzár

PROGRAMOK ÉS OPCIÓK

Mosási programok Pamut Előmosás Intenzív Vegyes Gyapjú Gőz Mosás + Szárítás Eco 40, 60
Gyorsmosás hossza 15 min

MÉRETEK

Mélység 55 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Súly 63 kg

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samsung WD70TA046BE/LE mosó-szárítógép, 7kg mosás, 4kg szárítás, 1400 fordulat/perc, D energiaosztály, fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük