fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Samsung WW11BB704AGB, 11kg, 1400f. Gőz Digital Inverteres mosógép

239900 Ft

Leírás

  • Digitális inverteres motor
  • Higiéniai gőzprogram
  • Dobtisztítás+WW7000B, BESPOKE AI™ mosógép, 11 kg, EEK: A SuperSpeed ​​és AI Control funkcióval

WW7000B, BESPOKE AI™ mosógép, 11 kg, EEK: A SuperSpeed ​​és AI Control funkcióval

Intelligens támogatás mosás közben

Intelligens támogatás mosás közben

Végre valaki aki gondolkodik! Az AI Control funkcióval rendelkező mosógép megjegyzi mosási szokásait, és úgy rendezi a programlistát, hogy gyorsan megtalálja a megfelelő mosási programot – vagy javasolhassa az Önnek megfelelőt*. Az informatív szöveges kijelző támogatja Önt a mosógép betöltésénél és beállításánál, és természetesen megmutatja, mennyi ideig tart még a mosás. A SmartThings App** naprakészen tartja, amikor éppen kint van, és segít a következő mosási nap megtervezésében, és segít, ha problémák merülnek fel. És amikor a mosás elkészült, a megfelelő beállításokat közvetlenül a szárítógépére küldheti***. Nagyon könnyen.

Kompromisszumok nélküli tisztaság 59 perc alatt

Kompromisszumok nélküli tisztaság 59 perc alatt

A SuperSpeed ​​programmal 5 kg mindennapi ruhaneműt moshat ki alaposan tisztára mindössze 59 perc alatt*. A dinamikus dobmozgások mosási időt takarítanak meg, míg az AI EcoBubble technológia hatékony tisztítást biztosít. A Speed ​​​​Spray fúvóka vízsugarai és a megnövelt centrifugálási sebesség szintén időt takarít meg az öblítés és a centrifugálás során.

* A Super Speed ​​alapértelmezett beállításán alapul, 5 kg-os ruhaneművel. A legjobb eredmény érdekében ajánlatos a mosógépet a maximális mosási kapacitás felére tölteni.
Higiénikusan tiszta ruhanemű

Higiénikusan tiszta ruhanemű

A higiénikus gőzprogram higiénikus tisztaságot kínál az utolsó szálig. Az integrált gőzciklus során a gőz behatol a ruhaneműbe a dob aljából. Ez fellazítja a beszáradt szennyeződéseket, eltávolítja a baktériumok akár 99,9%-át*, és inaktiválja az allergéneket a háziporatkákból.** A gőzzel végzett mélykezelés csökkenti a háziporatkákkal, kutya- és macskasőrrel, valamint virágporral és gombákkal*** való érintkezést.

* A Sanitary Steam program Intertek teszteredményei alapján. Eltávolítja bizonyos baktériumok 99,9%-át, beleértve a Staph-t és az E. colit. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek **Az Intertek teszteredményei alapján ***A British Allergy Foundation (BAF) teszteredményei alapján a Hygiene Steam programra vonatkozóan. Az Allergy UK úgy véli, hogy megfelelő használat esetén ez a termék csökkenti a poratkák, a macska- és kutyaszőr, a fű pollenjének és a gombáknak való kitettséget.
Hosszabb újnak tűnik

Hosszabb újnak tűnik

Nemcsak a ruhaneműnek, hanem a mosógépének is hosszabb ideig kell jól kinéznie. Ezért van egy erős edzett üvegajtó, amely jobban ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek, mint egy műanyag ajtó. Így tiszta rálátása lesz a dobra, és már várja a mosógép elegáns megjelenését.

TERMÉK LEÍRÁS
tervezési típus homlokrakodó
Szín fekete
LEGFŐBB JELLEMZŐJE
legfontosabb jellemzői Digitális inverteres motor – A Samsung digitális inverteres motorja gyorsan és hatékonyan teljesíti a teljes teljesítményt. Így energiát és költségeket takarít meg. Intelligens kialakításának köszönhetően a hajtás nagyon csendesen működik. Rendkívül strapabíró és tartós.
Foltintenzív
automatikus mennyiségszabályozás
TELJESÍTMÉNY ÉS FOGYASZTÁS
modell megjelölés WW11BB704GTC
levegőben terjedő zajkibocsátás 72 dB(A)
levegőzaj kibocsátási osztály A
Centrifugálási sebesség névleges kapacitása 1400 ford./perc
névleges kapacitás 11 kg
Energiahatékonysági osztály (skála) A (A-tól G-ig)
PROGRAMOKAT
programokat Eco 40-60, pamut, intenzív babaápolás, hideg mosás intenzív, színes, könnyen kezelhető, kényes, gyapjú, törölközők, XXL mosás, higiéniai gőzprogram, kültéri, sportruházat, farmer, ing, SuperSpeed ​​59 perc, gyors mosás 15′, szuper csendes, felhős nap, dobtisztítás+, öblítés és centrifugálás, leeresztés/centrifugálás
BERENDEZÉSEK ÉS FUNKCIÓK
idő kijelzése Program vége előválasztás
A hátralévő idő kijelzése
vízvédelmi rendszer teljes vízvédelem
További funkciók App-kompatibilis
Steam funkció
Gyerekzár
Automatikus mennyiség
Hangjelzés a program végén
MŰSZAKI ADATOK
hajtás inverteres motor
Feszültség 230V
kapcsolati érték 2,3 kW
TÖMEGSÚLY
Magasság 85 cm
Széles 60 cm
mélység 60 cm
Súly 73 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samsung WW11BB704AGB, 11kg, 1400f. Gőz Digital Inverteres mosógép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük