fbpx
Háztartásigép Outlet Vác
Akció!

Samsung WW90T554DAW/S6 Inverteres EcoBubble gőzmosógép, 9kg, 1400 fordulat/perc, A energiaosztály, fehér

179900 Ft

Spread the love

Leírás

Spread the love

Samsung WW90T554DAW/S6 elöltöltős mosógép, 9kg, 1400 fordulat/perc, A+++ energiaosztály, fehér

Hatékonyan Aktív Habbal

Eco Bubble™

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is az Eco Bubble™ technológiával. A mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és eltávolítja a szennyeződéseket, miközben energiát takarít meg, és védi a ruhák színét és anyagát**.

Intelligens mosás

Mesterséges Intelligencia

Mosd a ruháidat könnyen és hatékonyan az erős Mesterséges Intelligencia segítségével. A mosási szokásaid alapján személyreszabott szárítást nyújt, mosási ciklusokat javasol és kijelzi a mosási idővel kapcsolatos információkat.

Menet közben is hozzáadhatsz

Add Wash™

Nem kell idegeskedni mosás közben. Ha kimaradt egy ruha, az Add Wash™ ajtón keresztül egyszerűen és gyorsan hozzáadhatsz ruhadarabokat vagy mosószert*, azután is, hogy a mosási ciklus már elkezdődött.**Arra is alkalmas, hogy beledobj egy-egy kézzel mosott darabot, amit csak öblíteni vagy centrifugálni szeretnél.

Higiénikus tisztaság

Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

Tartós teljesítmény

Digitális Inverter Technológia

A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós** – 10 év garanciával megtámogatva.

Tartós teljesítmény

Higiénikusan tiszta belül is

Dobtisztítás

Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, rezegtetést és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

Higiénikusan tiszta belül is

*Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a mosógép belsejéből. Az Intertek által a Dobtisztítás ciklusán végzett teszt alapján.** Minden 40 ciklus után küld értesítést.

Eltűnteti a lerakódásokat

Tisztán maradó adagoló

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

Eltűnteti a lerakódásokat

 

Intenzív tisztítás

Habos Áztatás

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

Intenzív tisztítás

 

FUNKCIÓK ÉS BIZTONSÁG

Tulajdonság Előmosás Gyors mosás Intenzív Smart Check Vasalás könnyítés Késleltetett befejezés Add Wash Dobtisztítás Tisztán maradó adagoló Habos Áztatás MI vezérlés Saját ciklus
Biztonsági funkciók Gyerekzár
Technológia Eco Bubble Digital Inverter

PROGRAMOK ÉS OPCIÓK

Mosási programok Pamut Finom anyagok Szintetikus Öblítés Gyapjú Ágyneműhuzat Gőz Drum Clean 15′ Quick Wash Öblítés + centrifugálás Hygiene Steam Eco 40-60 Színes
Gyorsmosás hossza 15 min

Garancia:1-év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samsung WW90T554DAW/S6 Inverteres EcoBubble gőzmosógép, 9kg, 1400 fordulat/perc, A energiaosztály, fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük