fbpx
Háztartásigép Diszkont Vác
Akció!

LG 55QNED813QA QNED Smart LED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI

Original price was: 300000 Ft.Current price is: 229900 Ft.

Kategória:
Spread the love

Leírás

Spread the love

LG QNED813QA

A NanoCell találkozása a kvantumpontokkal:

Gyújtsa szerelemre az érzékeit
a QNED színekkel!

Tapasztalja meg a kvantumpontok és a NanoCell egyesített erejével létrehozott élénk színeket!

Dimming Pro

Az LG QNED fényerőszabályzási technológiája mélytanulási algoritmusokkat használ ahhoz, hogy felmérje a tárgyakat és azok adatait elemzésre küldje a háttérvilágítást szabályozó blokkoknak – ezzel élesebb és természetesebb képek jönnek létre, és a holdudvarhatás is minimálisra csökken.

Két TV-képernyő – egy balra, és egy jobbra Mindkettőn ugyanaz a kép látható, ahogy egy kék pillangó mézet szív egy rózsaszín virágból. A bal oldali kép kissé fakó, a jobb oldali pedig nagyon élénk.

5.generációs α7 AI processzor

Finomhangoljuk a
tévézés élményét

Az 5. generációs α7 AI processzor mélytanulási algoritmusokat használ az új magasságokba emelt tévézési élmény érdekében.

AI Picture Pro

Az AI Picture Pro technológiával a tökéletes kép elérhetőbb, mint valaha volt. Az optimális részletgazdagság érdekében a továbbfejlesztett AI 4K-s felskálázás és az AI színárnyalat-leképezés javítja a kontrasztot és a felbontást. Mindeközben az elő-és háttér feljavítás, valamint a dinamikusan élénk színek maximálisra növelik a kép mélységét és színvisszaadási képességét, így kiemelkedően életszerű képek jönnek létre.

Egy nő arca látható bal és jobb oldalon. A bal oldali kép sötétebbnek és kevésbé élesnek tűnik, a jobb oldalon lévő női arc pedig fényesebbnek és élesebbnek.

AI Sound Pro

A mélytanulási technológia segítségével a processzor az audió-adatpontokból felismeri a beszédhangot, a hangeffekteket és a hangfrekvenciákat, így optimalizálni tudja a hangot a megtekintett tartalom típusa szerint a még inkább lebilincselő, térbeli hangélmény érdekében.

ThinQ AI és WebOS

Intelligens,
és egyszerűen kezelhető

Ismerje meg, hogy milyen kényelmes lehet a tévézés a személyreszabott ajánlásokkal, riasztásokkal és okoseszköz kezelőfelületekkel.

Eszközkompatibilitás

Az Apple Airplay, a HomeKit és még sok egyéb más támogatásával a TV és a hozzá kapcsolódó eszközök gyorsabban és könnyebben vezérelhetők, mint korábban.

Négy logó látható sorban – Works with Apple AirPlay, Works with Apple HomeKit.

 

Sportriasztás

A sportriasztás grafikus felhasználói felületén két csapat logója (Jungle King és Dragon) látható, és a jobb oldalon két gomb a „Megtekintés” és a „Nincs figyelmeztetés” felirattal. A címsoron az „Ez az állás a jelenlegi sportcsatornán” szöveg olvasható.

Teljesítmény, amely ellopja
a show-t!

Élvezze a lélegzetelállító moziélményt a saját otthonában az LG QNED-del!

HDR10 Pro

Az LG saját dinamikus színtartomány-technológiája, a HDR 10 Pro, automatikusan állítja a képernyő fényerejét, így a szokásos HDR tartalmak intenzívebb megjelenítésével a képek még tisztábbak és részletesebbek lesznek.

FILMMAKER MODE™

A FILMMAKER MODE™ segítségével éppen úgy élvezheti a filmeket, ahogyan azt a rendező megálmodta. Ez az üzemmód megőrzi a színeket, beállításokat és a képkockasebességet, hogy a film eredeti verziója tárulhasson a szeme elé.

Egy filmrendező egy nagy TV-monitort néz, és valamit szerkeszt. A TV képernyőjén egy toronydaru áll a lila ég előtt. A FILMMAKER Mode logója a jobb alsó sarokban látható.

Haladó játékélmény

Játék
még nagyobb teljesítménnyel!

Legyen még erőteljesebb játékkonfigurációja egy olyan, magasabb szintű TV-vel, melyet a csúcskategóriás játékok következő generációjához terveztünk.

 

Game Optimizer (Játékoptimalizáló) és Irányítópult

A Game Optimizer (Játékoptimalizáló) minden játékkal kapcsolatos beállítást egyetlen, könnyen kezelhető menüben tesz elérhetővé, miközben az új Game Dashboard-dal (Játékirányító pulttal) gyorsan hozzáférhet az aktuális beállításokhoz.

A Game Dashboars (Játékirányító pult) képe – a palettáján ikonok láthatók a játék állapotáról, a sötét üzemmódról, a „alkalmazás az alkalmazásban” funkcióról, a Game Optimizerről, az összes beállításról és a felhasználói útmutatóról.

HGiG

Az LG a játékipar legnagyobb neveivel fogott össze, hogy a legújabb HDR játékokat a leginkább valósághű és lebilincselő módon hozhassa el Önnek.

A képen egy fegyvert tartó nő látható, az arcát teljesen eltakarja egy maszk. A kép bal oldali fele fakó és kevésbé színes, a jobb oldali rész pedig viszonylag színesebb.

4K 120 Hz, ALLM, eARC és VRR

Emelje új szintre a játékot a HDR 2.1 specifikáció szerinti 120 Hz-es 4K felbontással, a változó képfrissítési sebességgel, valamint az ALLM és az eARC technológiákkal, melyek csökkentik a mozgási elmosódást és a szellemképet, így folyamatos, szinkronizált grafikát képesek megjeleníteni nagy felbontásban.

A kettéosztott képen egy piros vadászrepülő látható – a kép bal oldali fele kevésbé színesnek és kissé sötétebbnek tűnik, míg a jobb oldali rész világosabb és színesebb. A bal felső sarokban a „hagyományos” felirat, a jobb felső sarokban pedig az LG QNED logó látható.

Cloud Gaming (Felhőalapú játékok)

Az LG QNED több ezer új játékot hoz el Önnek a beépített GEFORCE Now funkciókkal.

Három TV képe látható. A képernyőn két logó jelenik meg átlósan elrendezve – az NVIDIA GeFORCE NOW logója. A bal oldali TV-n a Splitgate, a jobb oldali TV-n pedig a Cyberpunk 2077 fut.

AMD FreeSync Premium

Az LG QNED TV-ken az AMD FreeSync Premium technológia támogatásának köszönhetően a gyors játékot minimális szaggatással, akadozással és bemeneti késéssel élvezheti.

A kép két TV-t ábrázol – a bal oldalon a FORTNITE játék versenyautós jelenete jelenik meg. A jobb oldalon ugyanez a játékjelenet látható, de a kép világosabb és élesebb. A jobb felső sarokban van az AMD FreeSync Premium logó.

Környezetbarát csomagolás

Még egy dolog,
amiért imádni fogja a QNED-et!

Az LG QNED csomagolását újraterveztük, most már monokróm nyomtatású, újrahasznosítható dobozban érkezik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LG 55QNED813QA QNED Smart LED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük