fbpx
Háztartásigép Diszkont Vác
Akció!

Samsung WW80T754DBT/S7 , 8 kg, 1400 ford/perc, QuickDrive, AI Control, Add Wash, Gőz, Gyors 39, Digitális inverter motor, Wifi, B energia,

Original price was: 260000 Ft.Current price is: 229900 Ft.

Spread the love

Leírás

Spread the love

 

Samsung WW80T754DBT/S7 Mosógép, 8 kg, 1400 ford/perc, QuickDrive, AI Control, Add Wash, Gőz, Gyors 39, Digitális inverter motor, Wifi, A +++, Fehér

 

Jellemzők:

  • 8 kg teherbírás, 3-4 tagú család számára alkalmas;
  • Ajtó nyitás a bal oldalon;
  • Maximális centrifugálási sebesség: 1400 fordulat / perc, centrifugáláskor 74 db, mosáskor pedig 53 db zaj;
  • EcoBubble, Q-Bubble és Digital Inverter technológiákkal felszerelt mosógép, valamint: Gyermekzár, Bubble Soak, AI Control, AddWash és Delayed End funkciók;
  • A +++ energiaosztály 116 kWh éves energiafogyasztással és 8100 liter éves vízfogyasztással.

 

 

Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok és allergének 99.9%-át.

 

Dobtisztítás+

Tartsd a mosógép ajtaját és belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás+ funkció eltávolítja a dob belsejéből a piszkot és kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át, drága mosószerek nélkül. Egy erőteljes vízsugár és a gyors centrifugálás még az ajtó tömítéséből is eltünteti a szennyeződéseket. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség.

 

39 perces gyorsmosás

A Szuper gyors gyorsprogrammal a napi mosás mindössze 39 percig tart. A QuickDrive™ technológia a ruhák dinamikus forgatásával lerövidíti a programot, míg az Eco Bubble™ technológia az alapos tisztításról gondoskodik. Az öblítési és centrifuga szakasz is rövidebb a hatékonyabb vízbeáramlás (Gyors Vízsugár) és a nagyobb sebességű „Áramlás+ Minta kialakítású dob” segítségével.

 

Child Lock

Lehetővé teszi a mosógép gombjainak lezárását a véletlen kikapcsolás vagy a programváltás megelőzése érdekében. A készüléket úgy tervezték, hogy extra biztonságot nyújtson Önnek és családjának.

 

Digitális Inverter Technológia

A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós.

 

Eco Bubble

A hatékony EcoBubble™ technológia levegő, víz és mosószer összekeverésével aktív habot képez, ami gyorsabban hatol be a ruhákba, így téve alacsony hőfokon is hatékonyabbá a mosást. Mindeközben védelmet nyújt a textíliáknak, megóvja azok színeit és energiatakarékos működést garantál.

 

Bubble Soak

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.

 

Tisztán maradó adagoló

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon.

 

AI Control

A SmartThings alkalmazás tippeket kínál a mosási ciklusokról, a mosás tervezéséről és a szolgáltatási problémák megoldásáról.

 

QuickDrive

A QuickDrive™ technológia képes akár 50%-kal csökkenteni a mosás idejét és 20%*-kal az energiafogyasztást úgy, hogy a mosási teljesítmény változatlan marad. A különleges kialakítású ‘Q-Drum™’ egy olyan speciális dobkialakítás, ami lehetővé teszi, hogy a dob és annak hátlapja egymástól függetlenül forogjanak. Ez a megoldás hatékonyabb mechanikai hatást biztosít a ruhák számára, ami fokozza a mosási teljesítményt, csökkenti a mosási időt és mégis kíméletes mosást biztosít a ruhák számára.

Garancia:1-év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samsung WW80T754DBT/S7 , 8 kg, 1400 ford/perc, QuickDrive, AI Control, Add Wash, Gőz, Gyors 39, Digitális inverter motor, Wifi, B energia,” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük